• تاریخ انتشار : 1400/10/22 - 20:07
  • بازدید : 76
  • تعداد بازدید : 67
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
روابط عمومی مرکز بهداشت شرق تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رئیس ستاد مقابله با کرونای تهران در بازدید از منطقه 12: طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در محله هرندی در حال اجرا تا رسیدن به اهداف است.

دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رئیس ستاد مقابله با کرونای کلانشهر تهران، در مراسم بازدید و جمع‌بندی اجرای طرح غربالگری بهداشتی و اجرای طرح پزشک خانواده در منطقه هرندی گفت: امروز شاهد تحقق یک طرح گسترده اجتماعی در منطقه هرندی هستیم که با تلاش و پیگیری جوانان پرشور این مناطق حاصل شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رئیس ستاد مقابله با کرونای تهران در بازدید از منطقه 12:

طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در محله هرندی  در حال اجرا تا رسیدن به اهداف است.

دکتر علیرضا زالی رئیس  دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و  رئیس ستاد مقابله با کرونای کلانشهر تهران،  در مراسم بازدید و جمع‌بندی اجرای طرح غربالگری بهداشتی  و اجرای طرح پزشک خانواده در منطقه هرندی گفت: امروز شاهد تحقق یک طرح گسترده اجتماعی در منطقه هرندی هستیم که با تلاش و پیگیری جوانان پرشور این مناطق حاصل شده است.

 رئیس ستاد مقابله با کرونای کلانشهر تهران با همراهی  ،  دکتر محمد مهدی ناصحی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران،مهندس جعفر زاده مشاور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، دکترمحمد رضا سهرابی  و دکتر شهریار جانبازی معاون بهداشتی دانشگاه و معاون اجرایی ایشان  و جمعی از مسئولان هلال‌احمر، کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ودر معیت دکتر امیر علی فریدونفر و دکتر آرش عباسی رئیس و معاون  مرکز بهداشت شرق تهران برای جمع‌بندی اجرای طرح غربالگری بهداشتی  و اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در منطقه از این محله بازدید کرد.

دکتر فریدونفر رئیس مرکز بهداشت شرق تهران و متولی بهداشت 4 منطقه از مناطق پایتخت در ابتدای این بازدید گفت از مهر ماه 1400  طرح پزشک خانواده در قالب اجرای  نظام ارجاع در محلات کم بر خوردار در محله هرندی شروع شد . ایشان در ادامه گزارشات اقدامات اجرای این طرح در این محله گفت : از مهر ماه تا کنون 200 نفر از افراد  نیازمند این محله در قالب اجرای طرح پزشک خانواده  پس از انجام اقدامات لازم در درمانگاه محله به 3 بیمارستان مهدیه –اشرفی اصفهانی و شهداء گمنام  ارجاع شدند. و خدمات مورد نیاز از جمله خدمات پارا کلینیکی تا جراحی های لازم را به صورت رایگان دریافت کردند. دکتر فریدونفر ، محله هرندی را جزء پردغدغه‌ترین محله‌ها در محدوده مرکزی تهران خواند و گفت: «همه ما در مجموعه مدیریت شهری، بهداشت و درمان، کمیته امداد و ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، یونیفورم‌های اداری خود را کنار گذاشته‌ایم و زیر پرچم هلال‌احمر جمع شده‌ایم تا اقدام مؤثری در این محله صورت گیرد. امروز وضعیت محله هرندی، حتی ‌نسبت به محله‌های برخوردار، در حال منسجم‌تر شدن است. امیدواریم این شکل از همکاری جهادی، خالصانه و منسجم به الگویی برای ارائه خدمات اجتماعی و حمایتی برای دیگر محله‌های کم‌برخوردار تبدیل شود.  رئیس مرکز بهداشت شرق تهران در ادامه صحبت های خود گفت : از 243 محله کم بر خوردار پایتخت 90 محله در محدوده  دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و از این تعداد 40 محله در محدوده مرکز بهداشت شرق تهران قرار دارد . که ما در مرکز بهداشت شرق تهران به کمک و یاری همه مسئولین در مرتفع کردن نیازهای مردمان این مناطق نیازمند هستیم.

در ادامه، دکتر علیرضا زالی با اشاره به غربالگری کاملاً موفق به‌صورت نقطه‌به‌نقطه در منطقه هرندی گفت: «توانمندسازی اجتماعی و استعدادیابی صورت‌گرفته در این طرح غربالگری محقق شده است

دکتر زالی در آغاز گزارش کار در این محله خاطر نشان نمود کار در  بهداشت و سلامت در این محله از عملیات غربالگری و تشخیص زودهنگام کرونا به صورت محله‌محور در محله شهید هرندی تهران و اهداء ماسک و وسایل حفاظت فردی با بروز کرونا  آغاز شد. و در امتداد پویش احسان سلامت، به همت بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و با همراهی قرارگاه جهادی احسان هرندی ، عملیات شناسایی محله‌محور افراد مشکوک به بیماری کرونا در پنج نقطه از محله هرندی تهران انجام شد.

در این طرح با بهره گیری از پتانسیل گروه های جهادی و مشارکت فعال جوانان ساکن در این ناحیه، پس از انجام تست های غربالگری اولیه ساکنین منازل، افراد مشکوک مبتلا به بیماری کرونا، برای انجام تست های رایگان کرونا به مرکز درمانی احسان الهادی جهت ویزیت نهایی پزشک و بررسی وضعیت بیمار ارجاع داده شدند.

این اقدام در امتداد طرح میزهای غربالگری و تشخیص زودهنگام بیماری کرونا در مساجد شهر تهران که توسط بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در حال اجراست، صورت گرفته است. و در ادامه این طرح اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در این محله قوت گرفت و کار ارائه خدمات بیشتر و با کیفیت بهتر به اهالی این محله کم بر خوردار با وسعت  و قدرت بیشتر آغاز شد.

رئیس ستاد مقابله با کرونای کلانشهر تهران ضمن بیان این نکته که طرح یادشده یک الگوی موفق اجتماعی است که هم توانمندسازی و هم ابعاد حمایتی، غربالگری، مودت اجتماعی، ابعاد مشارکت بین بخشی، مشارکت‌جویی مردم، استعدادیابی و افزایش توان و سلامت مردم در آن دیده شده، افزود: «این طرح به‌صورت آزمایشی به‌عنوان نظام پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهر تهران اجرا می‌شود و استمرار اجرای آن در آینده مهم است.

وی افزود: «نقش مهمی که در این طرح دیده شده این است که بیشتر از هر زمان دیگر خود مردم مشارکت بسیار جدی در تحقق این طرح داشته‌اند و حتی جوانان این محله به‌عنوان شهرداران محیط برای این منطقه و محله انتخاب شده‌اند

 وی اضافه کرد: در حال حاضر برای کلیه خانواده‌ها و پس از تعیین پهنه ، آن‌ها تحت پوشش دریافت خدمات پزشکی قرار گرفته و با اجرای پزشک خانواده، خدمات پزشکی و درمانی و چگونگی نحوه مراجعه خانواده‌ها در صورت نیاز به اهالی محله ارائه خواهد شد.

وی تاکید کرد: خانوار‌های نیازمند دریافت بسته‌های غذایی شناسایی و در کارگروه‌های مشخص قرار گرفته‌اند و با تشریک مساعی سایر نهاد‌های همکار با هم ، این خانواده‌ها تحت پوشش قرار گرفته و اقلام مورد نیاز را دریافت می‌کنند.

دکتر ناصحی نیز در این بازدید گزارش چگونگی ارائه خدمات بیمه سلامت به اهالی کم بر خوردار هرندی را ارائه نمود.

 گفتنی است در پایان  بخش گزارش کاری نهادها و اداره ها حاضرین در این نشست ،  جهت بازدید میدانی و بررسی چگونگی ارائه خدمات در درمانگاه ابا صالح المهدی(عج) در محله هرندی حاضر شدند. شایان ذکر است. مسیر نشست تا درمانگاه را مسئولین جهت بررسی موقعیت مکانی و محله به صورت پیاده طی کردند.  در درمانگاه نیز دکتر زالی  ضمن  مشاهده و مصاحبه با مراجعین  ، دستورات لازم را در جهت مرتفع کردن مشکلات مردم در راستای دریافت و در دسترس بودن خدمات بهداشتی- درمانی ،   به مجریان طرح پزشک خانواده دادند.

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار بهداشتی
  • کد خبر : 112563
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن